Vitus Rejser

Sommer 2020

En verden af gode oplevelser i godt selskab!

 


Vitus Rejser har mere end 45 års erfaring med at arrangere grupperejser for aktive og sociale voksne.

Vitus Rejser blev etableret i 1973, og i den spæde start arrangerede vi primært busrejser i Nordeuropa. Det gør vi stadig i dag, men vores portefølje af rejser omfatter nu hele verden og et bredt udvalg af både bus- og flyrejser samt krydstogter på floder og de store have. Vitus Rejser udvikles hele tiden i takt med vores gæsters ønsker og behov. Vores rejser spænder vidt geografisk, men fælles for dem alle er fokus på den lokale gastronomi, det kulturelle, det historiske og ikke mindst det sociale indhold.

Vitus Rejser ønsker at give dig en gennemtænkt og gennemført kvalitet, og derfor vælger vi også at inkludere meget i rejsens pris, så du kan læne dig tilbage i sædet og nyde oplevelserne, dine nye rejsevenner og ikke mindst de berigende fortællinger fra vores dygtige rejseledere. Grundpriserne indeholder altid dansktalende rejseleder, transport, obligatoriske drikkepenge, alle overnatninger, udflugter inklusive entreer og de fleste måltider. Du får med andre ord meget for pengene og skal ikke have pungen op af lommen konstant.

Når du vælger at rejse med Vitus Rejser, vælger du desuden at gøre en forskel for dine medmennesker. Vitus Rejser er nemlig en 100% danskejet erhvervsdrivende fond, der er sat i verden for at hjælpe dem, der har det svært, og hvor ældre med et fysisk eller psykisk handicap kan søge fondstilskud til særlige rejser, der passer til deres behov. Derudover støtter vi blandt andet Kræftens Bekæmpelse og SOS Børnebyerne. Hos Vitus Rejser er der ingen aktionærer eller kapitalfonde, der puster os i nakken, men derimod en bestyrelse, der har hjertet på rette sted, og ansatte, som drives af at arrangere Danmarks bedste og hyggeligste rejser.

Se flere af vores spændende rejser på
www.vitus-rejser.dk

    ...