Vitus Rejser

Langtidsrejser 2019-2020

En verden af gode oplevelser i godt selskab!

 


Vores langtidsrejser bliver mere og mere populære. Måske det skyldes, at vi holder fast i vores gode koncept? Hos Vitus Rejser består en langtidsrejse nemlig altid af tre ugers ferie på et godt, håndplukket hotel, ofte med halvpension, og med minimum tre udflugter inkluderet. Og prisen er altid mere end fornuftig. Når man først har prøvet en tre ugers pause i sydens sol, er det svært ikke at tage afsted igen året efter.
 

Vores langtidsrejser kunne dog ikke være så stor en succes uden vores søde og dygtige rejseledere, som bidrager til at gøre dit ophold til en god og social oplevelse. Udover de oplevelser du kan læse om i programmet, arrangerer vores vidende rejseledere altid masser af ekstraarrangementer, der kan byde på alt fra vandreture til besøg ved kulturelle og historiske højdepunkter i området. Man keder sig ikke på en langtidsferie – med mindre man selvfølgelig selv ønsker det. Er du mest til at sidde på din balkon eller terrasse, nyde solen og fordybe dig i en god bog, så er der selvfølgelig rig lejlighed til det. Vil du gerne nyde fællesskabet med de øvrige rejsende, skal vores rejseledere nok sørge for masser af fælles aktiviteter, og der er rig mulighed for at finde nye venner.

 

På vores langtidsrejser besøger vi de fleste rejsemål udenfor højsæsonen, så vi kan ikke love, at solen skinner tre uger i træk. Til gengæld er tempoet mindre hektisk, og du kommer tættere på landet og befolkningen, hvis du er åben og nysgerrig.

 

Se flere af vores spændende rejser på
www.vitus-rejser.dk

    ...