Kære Vitus-gæst


2020 har været et usædvanligt år. Den verserende coronakrise har i mange henseender tvunget os alle til at tænke i nye baner og ændre på gamle vaner. Det gælder naturligvis også for Vitus Rejser. 

Find din rejse på www.vitus-rejser.dk
Som noget nyt har vi i år fravalgt at trykke og udsende vores store rejsekataloger. Vi synes, det giver mening både økonomisk og miljømæssigt. Samtidig oplever vi et stigende ønske fra vores gæster om at kunne bestille rejser tidligere, fremfor at skulle vente på at det trykte katalog udkommer. 

Som en lille appetitvækker præsenterer vi på de næste 16 sider udvalgte rejser til inspiration. Du er velkommen til at bestille et trykt eksemplar hjem til din postkasse.

De udførlige rejsebeskrivelser finder du på www.vitus-rejser.dk. Her kan du se alle aktuelle datoer og priser, læse udførlige dagsprogrammer og hotelbeskrivelser samt se mange flotte billeder fra rejserne. 

Alle rejser i vinterhalvåret kan bestilles nu
Alle vores vinterrejser, langtidsrejser, julemarkedsrejser, julerejser og nytårsrejser samt et stort udvalg af sommerrejser i 2021 kan nu bestilles online og på telefon.

Download rejsebeskrivelser som pdf´er
Er du glad for at læse på papir, kan du på www.vitus-rejser.dk downloade rejsebeskrivelserne som printvenlige pdf’er. Har du ikke adgang til en computer, er du også velkommen til at bede os fremsende printede programmer, hvis der er en rejse, du er særligt interesseret i at læse mere om. Derudover sidder vores rejsekonsulenter som altid klar med det store overblik ved telefonerne og kan rådgive dig i valget af netop din drømmerejse. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen
Den sidste tid har budt på mange afsavn for os alle. Derfor er jeg også glad for at mærke, at rejselysten er på vej tilbage blandt vores gæster. Det er i fælleskabet, at vi henter energi og styrke, og både jeg og mine kollegaer glæder os til at byde dig velkommen til en verden af gode oplevelser i godt selskab. 


Med venlig hilsen
Heidi Maak  Glinvad
Adm. direktør

    ...